Virtual office; het kantoor anno 2023

Sinds Corona werken steeds meer mensen thuis. Veel bedrijven hebben ontdekt dat sommige mensen niet alleen productiever zijn als ze vanuit huis werken, maar dat het uiteraard ook in de kosten scheelt. Het is dus niet zo gek dat vooral in de grote steden steeds meer bedrijven overstappen naar een virtueel kantoor. De prijzen voor een kantoorruimte in grote steden rijzen nog steeds de pan uit. De voordelen van een virtual office in Amsterdam zijn hierdoor enorm. Zo kan jouw personeel namelijk gewoon vanuit huis werken, en mocht er toch een fysieke vergadering plaats moeten vinden, dan kun je voor een klein bedrag per maand gebruik maken van diverse professionele werk- en vergaderruimtes. Zo maak je zonder eigen kantoorpand gemakkelijk een zakelijke en professionele indruk op jouw klanten en relaties. De meeste virtual offices beschikken daarnaast vaak over meerdere flexwerkplekken, dus mocht je toch liever voor bepaalde opdrachten in alle rust werken? Dan betaal je alleen huur voor de uren waarin je daadwerkelijk gebruik zal maken van zo’n virtueel kantoor.

De voordelen van een virtual office

Er zijn talloze mogelijkheden en voordelen van een virtueel kantoor voor jouw bedrijf. Zo hoef je niet fysiek aanwezig te zijn op dit zakelijke adres, maar heb je zo wel een postbus en registratie adres. Je hoeft dus niet je privé adres te vermelden in jouw communicatie naar relaties en klanten. Het is wel zo prettig om privé en zakelijk gescheiden te kunnen houden. Je kunt via Amsterdamoffices.nl een virtual office aanschaffen.

Wat is een virtual office precies?

Is het je nog niet helemaal duidelijk wat een virtual office precies is? Een virtual office zal ervoor zorgen dat jij als ondernemer kan werken vanaf waar je maar wilt. Er zullen dus minimale vaste lasten zijn. Je bedrijf zal wel een vast adres houden voor alle inschrijvingen en communicatie.  Hoewel veel startende bedrijven beginnen vanuit huis, is het toch fijner voor de privacy als je bedrijf op een ander adres staat ingeschreven. Zo zal jouw thuisadres dus niet openbaar worden gemaakt bij de KvK.

Werken vanuit huis of je favoriete koffietentje op de hoek

Dus werk je als ZZP’er op locatie bij een opdrachtgever, vanuit het buitenland of gewoon vanuit huis? Met een virtual office regel je jouw zaken op professionele wijze, vanuit welke plek dan ook! Zelfs als je zelf tijdelijk niet telefonisch bereikbaar bent, kun je via een virtual office een telefoonservice regelen zodat je klanten ook op deze momenten alsnog persoonlijk te woord zullen worden gestaan. Ga dus vandaag nog op zoek naar een virtual office die bij jou past!

Leave a Reply

Your email address will not be published.